Föreläsningar

Föreläsning 1 - Kost och näringsoptimering
Jag kan äta mig till en dålig hälsa! Kan jag äta mig till en bättre hälsa? Hur får jag ihop hela pusslet med vad kroppen behöver för att fungera optimalt? Börja med att höja din energi, komplettera för att stärka och reparera så kan du i många fall fortsätta äta som du vill.  Med energi kommer lust, ork och motivation.

Föreläsning 2 
Storstädning 7-28-90 dagar. Individuell bedömning.
Hjälp kroppen att komma i balans igen.
Hormonbalansering
Viktminskning

En del vävs samman i föreläsningarna, så kom på det datum som passar dig.
Båda leder mot samma mål - Du kan må så mycket bättre. Restaurang Storgatan 1 i Kungsbacka. Den 29 oktober och 12 november, kl 18.30 till ca 20.30 är det Föreläsning 1 som bjuds på. 
Anmälan här nedan, i "Ditt meddelande" fyller du i det datum du önskar komma och även hur många som kommer. GRATIS !!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter