7-28-90 dagar

BEROENDE PÅ VEM DU ÄR, VAD DU BEHÖVER OCH VAD DU ÄR BEREDD ATT JOBBA FÖR

Det livsstilsprogram Friskhus jobbar med är välbeprövat och har gjorts av människor över hela världen - med dokumenterade resultat. Det är utvecklat i Norge av näringsfysiologen Aage Stenseth. Ursprunget kommer från NASA, med avsikt att optimera astronauternas hälsa i rymden. Dit ut kan man inte ha med vad som helst, så vad är det kroppen är i absolut behov av och vad händer när man intar just det. Det blev många positiva effekter på astronauternas hälsa, förrutom att de höll sig mätta och friska på sina rymdresor.

Aage såg programmets unika möjligheter att ställa tillrätta de obalanser som finns i kroppen och som orsakar bl a obalans i hormonerna, högt blodtryck, höga blodfetter och även ökar våra stresshormoner. Livsstilsprogrammet innebär att du får ett verktyg som du kan använda dig av hela livet, när det behövs. 

Vad programmet kan hjälpa till med

Bättre immunförsvar
Förbättrad tarmhälsa
Kroppen rensas på slaggämnen
Minskat eller helt raderat sötsug
Blodsockerbalans
Balanserat blodtryck
Mer energi och motivation
Den biologiska åldern sänks                                                                                                                                                                                           
Återställer hormonbalansen
Det "dåliga" kolesterolet förbättras
Bättre sömn och återhämtning
Omstart av metabolismen
5-12 kilos viktminskning på 28 dagar, OM din kropp har en övervikt. 

Livsstilsprogrammet består av lite kolhydrater, lite fett, mycket protein och 100% rätt näring. Maten som man äter köps i vanliga butiker. Hemligheten med att detta program fungerar så bra beror just på, att man säkerställer näringsmängden i kroppen. Dels genom att äta ordentligt med rätt mat, ingen kur/detox/diet går att hålla om man går hungrig. Och dels för att man kompletterar med ett vattenlösligt näringstillskott som tas upp bättre än konventionella tillskott man köper i handeln. Produkterna är patenterade och har dokumenterad verkan. Dessa produkter är helt avgörande och utan dessa kan detta program vara farlig för hälsan.

Näringen bidrar till att de metaboliska processerna fungerar optimalt, att kroppen klarar av att rensa, reparera och balansera och ändå ha tillräckligt med energi kvar. Näringen säkerställer också att vi inte tappar vår muskelmassa. Detta är helt naturliga, rena produkter med  alla krav på säkerhet och kvalitet uppfyllda. Du köper till det specifika näringstillskott som behövs. Kostnadsmässigt, blir det totalt billigare än den mat du äter i vanliga fall. 

Du behöver inte göra detta själv, om du inte vill. Du får en egen coach som hjälper, peppar och fungerar som bollplank antingen du gör 7-28 eller 90 dagar. Friskhus har löpande infomöten och kommer starta upp grupper som gör programmet tillsammans. 

Är du intresserad att veta mer, klicka här och fyll i, så kontaktar vi dig