Hur vill du må?

Varför välja att vara sjuk när du har rätt att vara frisk?

KAN man välja????? Både ja och nej.
Mycket kan man självklart inte välja, men mer än vi tror. 

Jag får ofta höra att jag är så duktig som kan hålla mig till mina dieter. Det är inte sant, jag håller inte ens på med några dieter. Jag har valt bort några saker, som jag vet, inte är bra för mig och jag har tillsatt några. Jag är också mänsklig, säg det inte till någon bara ;-) Men jag kallar det inte "unna mig",  jag kallar det undantag. Det är stor skillnad. Jag har hittat några nycklar som gjort mig frisk från utbrändhet, magproblem, eksem, akne, 10 ovälkomna kilon, allergi och mitt svajiga blodsocker. Jag delar gärna med mig, genom att berätta för de som vill höra. Alla vill inte höra, det respekterar jag tillfullo. Men fler och fler förstår att man gör klokt i att lyssna på sin kropp i tid. Vilket man man behöver göra, förebygga, förbättra eller förändra, beror på hur länge du ignorerat din kropps varningssignaler. Jag struntade fullkomligt i det min kropp talade om för mig. Förebygga var försent, förbättra gick utmärkt, för jag gjorde de förändringar som krävdes. Det är inte alls så svårt som man kan tro. Tvärtom. Med facit i hand borde jag förebyggt mycket tidigare, Å andra sidan hade jag inte  kunnat hjälpa andra som jag gör idag. Det är en mening i allt som sker. Men det gör riktigt ont många gånger.

Skulle Du fortsätta välja att vara sjuk om Du kunde välja att vara frisk? Om Du vill, kan vi göra det tillsammans. Jag coachar idag många kunder med de nycklar jag har. Jag hjälper gärna Dig också. 

Vi jobbar inte med tråkiga förbud och dåliga samveten.  Vi jobbar med kunskap och val. Ibland är det "allt eller inget". För dig kanske det är "nästan allt" eller "allt och lite till". Jag har valt "nästan allt och lite till".

Vad är det för tyngd i att en Certifierad Kostrådgivare säger detta, tänker säkert en del. En kostrådgivare med kunskap och egen erfarenhet, väger mycket tyngre och är ni ändå inte säkra, så läs professorns  ord så förstår ni mitt val av rubrik.

Just nu kan Du boka ett gratis rådgivningssamtal (gäller t o m 29 april), så ser vi vad Du behöver, vill åstadkomma och är beredd att faktiskt göra. 

Ta hand om Dig, det är Du värd
/Susanne