Känner du igen dig i rutorna nedanför? Var befinner du dig oftast? De flesta har en eller ett par från varje ruta - kanske inte alltid, men en eller par dagar i veckan eller månaden. Det kan finnas många orsaker till att vi mår som vi mår. Yttre stress, inre stress, brist på återhämtning, vår miljö, relationer, tankar. En av det största faktorerna till ohälsa idag, beror på vad vi stoppar i munnen - och vad vi inte stoppar i munnen!  Den mat vi rekommenderas och tillhandahålls i våra butiker idag, innehåller betydligt mindre näring än vad den en gång gjorde. Energi för stunden kan du absolut få, med den ger inte kroppen tillräckligt med material att hålla en hög energinivå hela dagen, hålla immunförsvaret på topp, bygga, förnya och reparera våra celler till det bättre eller ge oss en tillräcklig återhämtning.

Det gäller att välja rätt - det är inte så svårt som det kan låta. Genom att välja näringstät mat kan du bygga upp en energi och ett immunförsvar som kan hålla dig frisk och stark, så länge du vill. Har du en optimal hälsa? Är det så bra den kan vara? Är du nöjd med att bara vara "osjuk" eller har du kanske redan blivit sjuk? Hade det varit intressant med mer energi, bättre sömn och ett bättre immunförsvar?
 
FRISKHUS har världens roligaste och viktigaste uppgift, att sprida FRISKvård till människor vi bryr oss väldigt mycket om. Och människor som bryr sig om sig själva och tar eget ansvar för sin hälsa. Behöver du hjälp med att hitta en annan väg i livet, då inget annat funkat? 
Vi kan hjälpa dig att börja den resan i ditt kylskåp. Där ligger nämligen första nyckeln till många obalanser i våra liv.  

Välkommen till FRISKHUSFÖREBYGG - GRATTIS
Den som är frisk har tusen önskningar.
När man mår riktigt bra känns det varken kul eller nödvändigt att tänka på framtiden. Men faktum är att det är bästa läget att FÖREBYGGA. Du vill förmodligen fortsätta må lika bra i många år framöver.  Det är betydligt lättare och billigare att investera i dig själv medan du fortfarande mår bra. Vägen tillbaka från en utbrändhet eller annan sjukdom är betydligt svårare. Vi träffar ständigt människor som säger -"Jag önskar jag hade lyssnat på min kropp, innan jag hamnade här."

 FÖRBÄTTRA
Din kropp talar hela tiden om för dig hur den känner sig. När vi går ner i energi sänder den direkt ut varningssignaler för att du ska fylla på energin. Gör du inget åt dessa, fortsätter kroppen att varna dig, på samma sätt eller lägger till fler och fler. Struntar du i varningssignalerna eller hanterar de med mediciner så utvecklar du förr eller senare sjukdomar.FÖRÄNDRA
Den som är sjuk har bara en önskning.
Att ge kroppen rätt förutsättning att återhämta sig är ingen omöjlighet. Kroniska tillstånd är bara kroniska så länge man täcker över dem med mediciner. Om man tar reda på grundorsaken och behandlar den, kan man läka ut många sjukdomar.

Ge inte upp!

SÖKER DU QUICKFIX ELLER ÄR DU BEREDD ATT HA TÅLAMOD - DET ENDA SOM KAN GE EN BESTÅENDE EFFEKT

KROPPEN MÅR BÄST AV EN FÖRÄNDRING SOM ÄR SKONSAM OCH DÄR DU FÅR NJUTA PÅ VÄGEN.

Det går att påverka väldigt mycket, mer än vi förstår, genom att ge sin kropp tillräckligt av rätt och bränsle. Du tankar ju inte diesel i din bensin bil eller? Här kan du får hjälp med att välja ut de mest näringsrika livsmedlen, få veta vilka du bör undvika och hur du kan komplettera effektivast.  Du behöver faktiskt inte acceptera att få migrän, gå omkring med en orolig mage eller värk. Antligen du behöver göra mindre finjusteringar eller förändra "allt" i ditt liv, så kan du få vägledning här. Att från en dag till en annan ändra sitt liv, kan kännas väldigt jobbigt. En lättare väg att gå är att börja med att höja sin energi. Med energi kommer lust, nyfikenhet och motivation. FRISKHUS har verktygen du behöver. Boka ett gratis konsultationssamtal, så ser vi vilken insats just du behöver. FRISKHUS är en hjälp på vägen. När man försökt allt från SJUKvården och ändå inte kommer någon vart.  När det känns som man motarbetas av hela världen ” Ta en kaka och var som folk”. Då behöver man stöd.

Den som inte investerar tid och pengar i sin hälsa idag, kommer att behöva ännu mer tid och pengar i sin hälsa i morgon.  Du kommer att tacka dig själv många gånger antingen du FÖREBYGGER, FÖRBÄTTRAR eller FÖRÄNDRAR.  Alla bäckar små, brukar det ju heta. Även små justeringar kan vara avgörande för din framtida hälsa.

Tycker du det är jobbigt att avstå från saker så byt ut eller lägg till istället. Hör av dig så planerar vi hur du kan börja.