https://www.youtube.com/watch?v=TB6L9S_jc5E                           aspartam

När storstädade du senast

Har du något som inte fungerar optimalt i kroppen? Strulig mage, ont i huvudet, trött, ett par kilo för mycket, värk, kass sömn, en hy du inte är nöjd med......
När storstädade du senast? Nej inte huset, bilen och förrådet. (Det gör vi ju regelbundet)

Utan kroppen, när storstädade du din kropp senast? 

Friskhus jobbar med ett program som är väl beprövat i bland annat Norge, Sverige, USA och Tyskland. Kostprogrammet sträcker sig över 90 dagar där du under de första 28 dagarna äter en specifik kost, baserad på fyra måltider per dag tillsammans med ett målfokuserat näringstillskott för optimalt resultat.


Resultaten är bland annat:
 Mer energi
 Bättre sömn
 Friskare cellförnyelse
 Bättre immunförsvar
Minskat eller helt raderat sötsug
Kraftigt minskad hunger
Kroppen rensas på oönskade slaggprodukter
Tarmhälsan förbättras
Blodtrycket, blodfetterna och blodsockret balanseras
Viktreduktion 5-12 kg kroppsfett första 28 dagarna

Vill du storstäda själv eller vill du vara med i vår "städpatrull" nu i höst?  
Vi träffas och förbereder oss innan vi startar kuren. Mäter, väger (om man vill).  Sedan följer vi upp varannan vecka i tre månader.  De andra varannanveckorna har ni enskilt uppföljningsmöte med din coach per telefon. Vi kommer erbjuda 12 personer att vara med  i första gruppen som startar i mitten på oktober. Först till kvarn. Anmäl ditt intresse nu

skrattar du tillräckligt

reversera sjukdom MS

Av de personer vi coachat med CellReset har dessa fått en viktminskning på cirka 3-6 kg minus efter de första 7 dagarna och ännu mer efter den första månaden. Av de metoder vi använt oss av kan nog det här vara ett av de mest effektiva. Vi måste säga att vi är otroligt imponerade och det är väldigt roligt att höra alla glada klienter som går ner i vikt utan hunger och känner att de förbättrar sin hälsa med riktig mat. Vi tycker också det är lätt att följa vilket ökar chanserna att lyckas. Målet är ju att ställa om livsstilen och känna att man gjort en förändring till det bättre efter 90 dagar. Dessutom ligger programmet i linje med vad vi själva anser är en nyttig och bra kost.

Om du känner att du är motiverad och har viljan att följa ett enkelt kostprogram får du gärna höra av dig till oss så kan vi förklara mer, både om programmet och hur du går till väga för att starta. Vi tar enbart emot personer som känner att de har 100% motivation och vilja att förbättra sin hälsa, då coachningen är gratis. Du får alltså all den hjälp du behöver för att lyckas och har förutom någon av oss som coachar även ett team med hälsocoacher som hjälper till om vi inte skulle finnas tillgängliga. Dessutom finns hemsida med tillgång till nutritionist, recept, forum etc, Du kan också delta i näringsseminarier, workshops, få en exklusiv hälsocoachutbildning och gå med i vår Facebookgrupp. Där du kan ställa frågor och dela med dig av dina erfarenheter eller ta del av andras!

Beprövad kostplan för bästa och bestående resultat
Personlig hälsocoaching under hela programmet
Tillgång till hemsida med recept, forum samt tips & trix
Personlig nutritionist under hela programmet
Tillgång till vår Facebookgrupp där du kan ställa frågor, dela med av dina erfarenheter eller ta del av andras
Näringsseminarier och näringswebinarier
Workshops där du kan bl.a. träffa oss och göra en digital bodyscanning (den visar din kropps funktioner och mäter dina näringsämnen, nivåer på vitaminer, mineraler mm...)
Tycker du att cellRESET & hälsocoaoching är roligt och inspirerande? Vill du hjälp andra att må lika bra som du kommer att göra efter programmet då finns det möjlighet att du gå en exklusiv introdukton till hälsocoachutbilding

Bli coachad från start till mål!

Den personliga kontakten står i fokus hos våra hälsocoacher. Deras primära uppgift är att coacha, stötta, peppa och inspirera. Att följa med dig från start till målgång, som hälsocoach, kostrådgivare, personlig tränare och pålitlig vän – i en och samma form. Tillsammans jobbar vi med livstilsprogrammet cellRESETs olika delar: kost, näring, motion och personlig utveckling. Allt för att du ska få insikt & resultat som håller på lång sikt. Just nu, gratis coaching i 3 månader.